UNIKKE, ARKITEKTTEGNEDE SENIORBOLIGER

Arkitekterne har gennemtænkt både indretning og placering, så der skabes mest muligt luft, lys og plads om den enkelte bolig samtidig med, at du er i trygge omgivelser med gode naboer. Her kan man være sammen, hver for sig.

Boligerne er placeret i tre cirkler, navngivet: ”Nærheden”, ”Fælleden” og ”Bakkedalen”, og hver cirkel består af 18 boliger.
Alle boliger har egen parkering og terrasse ind mod indercirklen.
I indercirklen er der ligeledes lavet plads til fællesskabet med fælles opholdsareal, som indbyder til sociale arrangementer på de lune dage.

Hovedpunkterne for Seniorresort Brogaarden er aktivt fællesskab, faciliteter og at bo billigt.

Situationsplan cropped

Pindstrup Fonden og Brogaarden står bag disse unikke boliger og seniorresort, som kun findes ét sted i Danmark.

I ydercirklen har hver bolig en dejlig havestue og 2 terrasser. Her er det muligt at være i fred og ro og nyde den omkringliggende natur de dage, hvor du ikke ønsker fællesskabet. Du har mulighed for at vælge en bolig, der peger mod det verdenshjørne, du sætter mest pris på.

Boligens indretning er gennemtænkt af arkitekterne og har et dejligt lysindfald, flot materialevalg og med et stort opholdsrum med lækkert køkken inklusive alt i hårde hvidevarer. God plads til gæster, uden at være for stor i dagligdagen. Lækker havestue med terrasse på begge sider. Lyst, stort soveværelse med tilhørende walkincloset/kontor og med udgang til terrasse. Rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

Læs mere om Pindstrup Fonden her

#AKtivt fællesskab

PÅ SENIORRESORT BROGAARDEN BLIVER LIVET ALDRIG KEDELIGT – DER ER ALTID noget at give sig til

Når du lejer en bolig på Seniorresort Brogaarden, bliver du en del af noget større: Et fællesskab med ligeværdige.

Du vælger selv, hvor meget du vil engagere dig, men der er lagt op til, at når man lever og bor på seniorresortet, er der altid noget at give sig til, altid nogle at tale med og altid nogle hjemme.

Brogaarden er et kursuscenter med liv, mange faciliteter og mange besøgende, og der er ofte brug for en ekstra hånd. Som beboer har du derfor mulighed for at få et seniorjob, hvor du kan hjælpe til, når der er travlhed, og blive en del af et team, som hver dag lægger en stor ære i at gøre en forskel for mange mennesker.

Måske er det dig der er primus motor for, at der flere gange om ugen etableres fællesaktiviteter for dine naboer? Det kunne være vandreture i den smukke natur, madlavningshold, strikkeklub, bogklub eller måske har du grønne fingre og har lyst til at starte den fælles køkkenhave op? Det kan også være, at du egentlig ikke har lyst til at stå for noget, men savner en hverdag med andre, hvor du kan gå til og fra aktiviteterne, som du lyster.

Mulighederne er mange. Når du bor på Seniorresort Brogaarden garanterer vi, at livet aldrig bliver kedeligt. Den nedre aldersgrænse for at være beboer her er 55 år, og man må ikke have hjemmeboende børn.

TerrasseFælleslokale
Ældre ægtepar

#Brogaardens faciliteter

Som lejer i seniorresortet har du nogle helt særlige fordele

- de er selvfølgelig helt frivillige.

Hjemmelavet mad eller fællesspisning
Du har mulighed for at bestille varm mad hver dag. Du kan vælge at tage maden med over i din egen bolig og nyde den der, eller du kan spise på personalevilkår, når Brogaardens gæster er færdige med at spise, evt. sammen med dine naboer.

Rengøring og linnedskifte
Hvis du ønsker det, kan du bestille rengøring af din bolig når det passer dig. Herudover kan rengøringspersonalet sørge for, at du får rent sengetøj.

Gæster, værelser eller butler
Skal du have gæster er mulighederne mange. Du kan reservere værelser til dine overnattende gæster, du kan bestille en butler eller tjener for en dag, som sørger for dig i egen bolig, du kan nyde en god aften i restauranten eller du kan booke et festlokale. Ligeledes kan du selvfølgelig bestille middag til dine gæster, som I kan få leveret og nyde hjemme.

Fælleslokale
Brogaarden stiller et dejligt lokale til rådighed, kun for beboere fra Seniorresortet. Der er lagt op til, at dette fælleslokale er beboernes, og det er derfor beboerne, der bestemmer, hvad lokalet skal bruges til. Det kunne fx være et kreativt rum, hvor man mødes på tværs af interesser og hygger sammen omkring spil, strikning, læsning eller hvad der nu er af gode idéer. Lokalet er en del af huslejen, og ikke noget man bliver opkrævet ekstra for.

Oldfrue og vicevært
Der er ansat en oldfrue, som er til stede hver dag på Brogaarden. Det er oldfruen, du som beboer, har dialog med, og som er den, der sørger for alt det praktiske omkring både aktiviteter, mad, service m.v. og som er garant for, at det bliver leveret, arrangeret og overholdt. Derudover er der en vicevært, som hjælper dig når du støder ind i noget, du ikke lige selv kan løse. 

Læs mere om Brogaarden Kursuscenter her

FællesspisningPejs
FællesområdeFællesområde med overlay

#Bo billigt

ENERGI- OG KLIMAVENLIG HVERDAG 

Boligerne opvarmes med fjernvarme og er opført som lavenergiboliger. Du vil derfor, når du bosætter dig på Seniorresort Brogaarden, opleve, at driftsudgifterne er billige.

I din bolig er der sat helt nye hvidevarer op, både vaskemaskine, opvaskemaskine m.v., og der er tænkt over strømforbruget. Optimering af varmespild er sikret på flere måder: Korrekt placering af vinduer, flere sammenbyggede boliger, der nyder godt af nabovarmen, og en havestue, som vil supplere med varme på alle solskinsdage. Alt sammen sikrer dig en lavere varmeregning. Herudover får du fordelagtige rabatter på både mad og rengøring.


OMRÅDE, NÆRMILJØ OG BELIGGENHED

Strib ligger som et smørhul midt i Danmark.

Fra Strib er der kun 5 minutter til motorvejstilkørslen, og i bil når man til Vejle og Kolding på 20 minutter, Odense på 40 minutter, Aarhus på 1 time og København på 2 timer.

Lejlighederne er optimalt placeret. Rema1000 nås på gåben på blot få minutter, og du kan også sagtens gå til SuperBrugsen, fitnesscenter, apotek m.m.

Der er busforbindelse mellem Strib og Middelfart, og bussen stopper lige ude foran boligerne

Strib byder desuden på et rigt idræts- og foreningsliv, hvor Strib fritids- og aktivitetscenter bl.a. danner rammen om fodbold, håndbold og badminton. I Strib finder du også egen bådeklub, svømmehal og tennisbaner. Uanset hvor du befinder dig i Strib, er du i gåafstand til Strib Nordstrand og naturområderne omkring Røjlemose, hvilket gør Strib til noget helt særligt for dem, som sætter pris på naturen. 

StueKøkken
Stue aftenKøkken med overlay

Estate Strandstoft

Telefon 6441 2020E-mail 5500@estate.dk

Brogaarden

Telefon 6440 1700 E-mail bolig@pindstrupfonden.dk
Ønsker du at høre mere om Seniorresort Brogaarden?

Er du interesseret i at høre mere om Seniorresort Brogaarden, kan du hente udlejningsmaterialet på projektet ved at udfylde formularen

Tusind tak! Vi sender dig udlejningsmateriale til din email
Der er en fejl i indtastede oplysninger. Prøv igen
Udenfor

Bestil en fremvisning

Skriv dine oplysninger herunder og bliv kontaktet vedr. en personlig fremvisning.
Ved bestilling af fremvisning via formularen accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.
Tak! En ejendomsmægler vil kontakte dig vedr. en personlig fremvisning.
Hov... Noget gik galt!
Bestil en fremvisning